Over Veritec

CheckmarkSnel schakelen en direct kunnen leveren vanuit netwerk
CheckmarkHoge kwaliteit professionals door uitgebreide screening
CheckmarkBetrokken aanpak van uw project van begin tot eind

Wij zijn Veritec. Uitzendbureau gespecialiseerd in de techniek. Onze kracht is het leveren van hoge kwaliteit professionals. Hoe we dat doen? Met ons sterke, internationale netwerk beschikken we over een grote poel van hardwerkende topprofessionals. Daardoor kunnen we snel schakelen. De kwaliteit van onze uitzendkrachten garanderen we door gedegen screening. En net als bij onze mensen, zijn wij van start tot oplevering betrokken bij uw project. Alles voor het perfecte resultaat. Dat noemen wij Getting it done.

Connected

Committed

Craftsmen

Europees netwerk

Met eigen kantoren, mensen én lokale recruiters zijn wij gevestigd in landen als Roemenië en Litouwen. Onze lijnen – zowel met u als met de uitzendkrachten – zijn daardoor kort en we gaan gelijk met uw vraag aan de slag. Vanuit ons internationale netwerk weten we direct welke vakmensen we op uw project kunnen inzetten. Die informatie delen we met u en vervolgens komen onze uitzendkrachten op het gewenste moment naar uw project. Is het echt zo eenvoudig? Ja. Veritec heeft de juiste connecties. Geef ons het vertrouwen en we maken het waar.

Connected.

Committed.

Toewijding en kwaliteit

Wij geloven in betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom geven we altijd eerlijk advies en checken regelmatig de vorderingen en uw tevredenheid. Wij werken – zowel op kantoor als op locatie – met gedreven professionals die gaan voor de klus en niet stoppen tot het werk gedaan is. Datzelfde commitment leveren wij ook naar onze uitzendkrachten. Wij zorgen voor goede gereedschappen, arbeidsvoorwaarden conform CAO en beschikken over alle benodigde certificeringen. Ook staan we garant voor uitstekende huisvesting. Dat betekent dat we alleen met gerenommeerde partijen samenwerken en maximaal één persoon per slaapkamer onderbrengen. Zo investeren we in continuïteit en duurzame samenwerkingen met klant en professional.

Hoogwaardig vakmanschap

Door ons hart voor techniek begrijpen we het belang van hoogwaardig vakmanschap. Daarom onderwerpen we iedere sollicitant aan een grondige screening. We testen technische skills én de beheersing van het Engels. Zo weten we zeker dat de communicatie soepel loopt en een klus professioneel wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een specifieke functie, of naar een compleet team? Wij vinden de vakmensen voor het succes van uw project.

Craftsmen.

Bent u benieuwd hoe wij onze unieke werkwijze op u kunnen toepassen?
Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen.

Ons team

Darryl

Algemeen directeur

Eduard

Operations manager

Bram

Facilitair medewerker

George

Recruiter

Marlene

Backoffice-medewerker