Wij leveren personeel
voor de technische
branche

Bent u benieuwd wat Veritec voor
u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Getting it done

Wij zijn Veritec Techniek. Onze betrokken en vriendelijke adviseurs verzorgen de ideale match tussen mooie bedrijven in de metaal, bouw en industrie en hardwerkende topprofessionals. Hoe we dat doen? Met ons sterke, internationale netwerk beschikken we over een grote poel van vakmensen. De kwaliteit van onze uitzendkrachten garanderen we door gedegen screening. Daarbij hoort ook een goede voorselectie. Zo weten we precies welke kwaliteiten een kandidaat heeft en of die goed past bij uw bedrijf. Voor opdrachtgevers en kandidaten zetten wij alles op alles om de juiste match te maken. Dat noemen wij getting it done.

Wij leveren onder andere

Montagemedewerkers
Zonnepanelen monteurs
Monteurs
Betonmedewerkers

Benieuwd naar al het personeel dat wij kunnen
leveren voor de technische sector?

Neem direct contact op

Over veritec

Connected

Met eigen kantoren, lokale recruiters en onze mensen zijn wij gevestigd in landen als Roemenië en Litouwen. Omdat onze lijnen kort zijn – zowel met u als met de uitzendkrachten – schakelen we supersnel.

Committed

Wij geloven in betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom geven we altijd eerlijk advies en checken regelmatig de vorderingen en uw tevredenheid. Wij werken met gedreven professionals die gaan voor de klus en niet stoppen tot het werk gedaan is.

Craftsmen

Door ons hart voor techniek begrijpen we het belang van hoogwaardig vakmanschap. Daarom onderwerpen we iedere sollicitant aan een grondige screening.