Veritec Techniek levert structureel technici voor de productieafdeling van Hapam

Als voorman van de onderdelenproductie bij Hapam maakt René de Gooijer structureel gebruik van de diensten van Veritec Techniek. Hapam produceert in eigen huis stroomafsluiters voor klanten wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Spakenburg heeft het bedrijf vestigingen in Polen en Vietnam. In Spakenburg werken ongeveer achtentwintig mensen op de productieafdeling en gemiddeld vier tot zes uitzendkrachten van Veritec Techniek. In dit interview vertelt René hoe Veritec Techniek zich voor hem onderscheidt.

“Veritec Techiek snapt hoe je bedrijf in elkaar zit en dat is heel veel waard. Zo stellen ze altijd goede mensen voor.”

Rene de Gooijer

Voorman onderdelenproductie bij Hapam

Van bankwerkers tot lassers en CNC frezers

Met overal een groot tekort aan technici is het ook voor René niet eenvoudig om zelf de juiste mensen te vinden. “In de vijf jaar dat ik nu bij Hapam werk, is het nog nooit voorgekomen dat er geen uitzendkrachten bij ons werken”, vertelt hij. “Er is hier altijd werk en daarom streven wij naar een samenwerking voor de lange termijn. Ondertussen hebben we dan ook al vier uitzendkrachten in vaste dienst genomen. Uitzendkrachten die bij ons werken zijn onder andere CNC frezers, lassers en bankwerkers. Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Veritec Techniek is dat ze altijd weten wat je zoekt. Ze begrijpen het bedrijf en dat is heel veel waard. Het zorgt ervoor dat de kwaliteit van de mensen die ze voorstellen goed is en dat je zelden voor verrassingen komt te staan. Als iemand bijvoorbeeld wel goed kan lassen, maar geen tekeningen kan lezen, dan zijn ze daar duidelijk over. Daar kunnen we dan samen op schakelen.”

Persoonlijk contact

Eén van de belangrijkste pluspunten van de samenwerking met Veritec Techniek is het persoonlijk contact: “We weten elkaar goed te vinden en er wordt snel geschakeld. Waar sommige andere uitzendbureaus cv’s naar je sturen als je mensen nodig hebt, komen ze van Veritec Techniek vaak meteen bij je langs om de medewerker voor te stellen. We doen dan een intakegesprek, lopen een rondje door het bedrijf en leggen uit wat we verwachten. Ik word ook weleens zelf door Veritec Techniek gebeld met de vraag of we nog iemand kunnen gebruiken. Ze weten hoe lastig het is om aan goede mensen te komen, dus als we de gelegenheid hebben grijpen we die kans met beide handen aan. Ik vind het fijn om met ze samen te werken en zo echt iets op te bouwen”, besluit René.

Ook op zoek naar gekwalificeerde technici voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Andere Klantcases

Bekijk case

Van Halteren Technologies kiest voor ervaren lassers van Veritec Techniek